8.3 C
New York
maandag, augustus 3, 2020
Home Algemeen Corona Coronavirus-patiënt in Californië werd dagenlang niet getest

Corona Coronavirus-patiënt in Californië werd dagenlang niet getest

Corona

Artsen vermoedden een infectie met het virus, maar de patiënt voldeed niet aan de federale testcriteria.

Een coronaviruspatiënt in Californië moest dagen wachten om te worden getest vanwege restrictieve federale criteria, ondanks de suggesties van artsen.

De patiënt, die positief getest, kan de eerste persoon zijn die besmet is door de verspreiding van de gemeenschap in de Verenigde Staten, zeiden de Centers for Disease Control and Prevention woensdag.

Naar aanleiding van de toenemende tweekritiek dat de reactie van de administratie op de verspreiding van het coronavirus traag was geweest ish, president Trump op woensdag benoemd tot vice-president Mike Pence om de reactie van de regering te coördineren , ook al speelde hij herhaaldelijk het gevaar voor de Verenigde Staten van een wijdverbreide binnenlandse uitbraak.

          

              

                  

                                                                

 •                                                                              

  Bijgewerkt februari 26, 2020

                                                                                                                                  

  •                                                        Wat is een coronavirus?
   Het is een nieuw virus genoemd naar de kroonachtige spikes die uit het oppervlak steken. Het coronavirus kan zowel dieren als mensen infecteren en kan een bereik van aandoeningen van de luchtwegen van verkoudheid tot gevaarlijkere aandoeningen zoals ernstig acuut ademhalingssyndroom of SARS.                                                   
  •                                               

  •                                                        Hoe bezorgd moet ik zijn?
   Nieuwe uitbraken in Azië, Europa en het Midden-Oosten verlichten van een wereldwijde pandemie . De Centers for Disease Control and Prevention waarschuwden deze week dat Amerikanen zich moeten schrap zetten voor de waarschijnlijkheid dat het virus wordt verspreid naar de Verenigde Staten .                                                   
  •                                               

  •                                                        Hoe houd ik mezelf en anderen veilig?
   Handen wassen is vaak het belangrijkste wat je kunt doen, samen met thuis blijven als je ziek bent.                                                   
  •                                               

  •                                                        Wat als ik op reis ben?
   De CDC heeft waarschuwde ouder en risico-reizigers om Japan, Italië en Iran te vermijden. Het bureau heeft ook geadviseerd tegen alle niet-essentiële reizen naar Zuid-Korea en China.                                                   
  •                                               

  •                                                        Hoe kan ik me voorbereiden op een mogelijke uitbraak?
   Houd een 30 – dagvoorraad essentiële medicijnen. Krijg een griepprik. Houd essentiële huishoudelijke artikelen bij de hand. Zorg voor een ondersteuningssysteem voor oudere familieleden.                                                   
  •                                               

  •                                                        Waar heeft het virus zich verspreid?
   Het virus , die zijn oorsprong vond in Wuhan, China, is meer dan ziek geworden 80, 000 mensen in minimaal 33 landen , waaronder Italië, Iran en Zuid-Korea.                                                   
  •                                               

  •                                                        Hoe besmettelijk is het virus?
   Volgens voorlopig onderzoek, lijkt het matig besmettelijk, vergelijkbaar met SARS , en wordt waarschijnlijk overgedragen door niezen, hoesten en besmette oppervlakken. Wetenschappers hebben geschat dat elke geïnfecteerde persoon het zou kunnen verspreiden naar ergens tussen 1,5 en 3,5 mensen zonder effectieve inperkingsmaatregelen.                                                   
  •                                               

  •                                                        Wie werkt er om het virus te beheersen?
   Ambtenaren van de Wereldgezondheidsorganisatie werken samen met ambtenaren in China, waar de groei is vertraagd. Maar deze week waarschuwden experts, zoals bevestigd op twee continenten, dat de wereld was niet klaar voor een grote uitbraak .                                                   
  •                                               

 •                                                  


                                 

          

      

               

“Het risico voor het Amerikaanse volk blijft zeer laag , ‘Zei Mr. Trump. “We hebben de grootste experts, echt ter wereld, hier.”

Artsen aan de Universiteit van Californië, Davis Medical Center beschouwden de nieuwe ziekteverwekker als een mogelijke diagnose toen de persoon vorige week voor het eerst werd opgenomen .

Maar het federale agentschap dat de tests uitvoert, heeft de test pas dagen later beheerd omdat de zaak niet aan de nauwe testcriteria van het agentschap voldeed, zeiden de universitaire ambtenaren in een brief aan de campusgemeenschap eind woensdag.

De CDC heeft het testen beperkt tot patiënten die recentelijk naar China zijn gereisd of die weten dat ze contact hebben gehad met iemand die besmet is met het coronavirus.

De C.D.C. kon niet onmiddellijk worden bereikt voor commentaar.

De patiënt werd overgebracht naar het medisch centrum van een ander ziekenhuis in Noord-Californië met een vermoedelijke virale infectie en was al op een ventilator bij aankomst, volgens de brief van de universiteit.

[Like the Science Times page on Facebook. | Sign up for the Science Times newsletter.]

“Bij toelating vroeg ons team aan volksgezondheidsfunctionarissen of deze zaak Covid kon zijn – 19,” de brief gezegd. Het medisch centrum vroeg testen aan bij de C.D.C. “Omdat de patiënt niet paste in de bestaande C.D.C. criteria voor Covid – 19, werd een test niet onmiddellijk toegediend. U.C. Davis Health heeft geen controle over het testproces. ”

Kom later terug voor updates over dit zich ontwikkelende verhaal.

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus Kras die reis van augustus naar Hawaï. De staat heeft zojuist zijn quarantaine verlengd tot 1 september

Dawn Gilbertson USA TODAYPublished 1:38 PM EDT Jul 14, 2020Hawaii delayed its plan to allow out-of-state visitors to return to the vacation hot spot by a month because of an increase in coronavirus cases in the state and on the U.S. mainland.In late June, the governor's office announced that travelers could visit Hawaii beginning Aug. 1, no quarantine…

Spanien: Katalonien verhängt Corona-Ausgangssperre für über 200.000 Menschen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Servië: Regierung verbietet Menschenansammlungen in Belgrad

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Konjunkturprognose: Altmaier rechnet mit Wirtschaftsaufschwung nach dem Sommer

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.