8.3 C
New York
maandag, september 21, 2020
Home Business Corona Het Duitse ondernemersvertrouwen stijgt, maar de impact op virussen dreigt

Corona Het Duitse ondernemersvertrouwen stijgt, maar de impact op virussen dreigt

Corona FRANKFURT, Duitsland (AP) – Een belangrijke indicator van het Duitse optimisme in bedrijven steeg onverwacht in februari, ondanks de bezorgdheid over de invloed van de verspreiding van het coronavirus op de economie via belangrijke handelspartner China. . 1 punten vanaf 96. 0 in januari, de derde stijging in de afgelopen vier maanden. Economen waarschuwden echter dat sommige enquêtereacties eerder in februari zouden zijn binnengekomen, toen de zorgen lager waren en dat problemen door de uitbraak nog steeds Duitse fabrikanten konden treffen. Economist Andreas Rees bij UniCredit bank zei de lezing “op het eerste gezicht … lijkt om een ​​aangename verrassing te zijn ‘, maar waarschuwde dat het niet duidelijk is of de gegevens van februari al de meest volledige ontwikkelingen bevatten. Hij zei dat de enquête van volgende maand een duidelijker beeld zou kunnen geven van de impact van het virus en de bijbehorende COVID – 19 ziekte.
Lees verder

Veel gelezen

Bolsonaro vuelve a minimizar los peligros de la COVID-19

1 augustus 2020 | | El presidente de Brasil, Jair Bolsonaro, en Brasilia, Brasil. Foto: Eraldo Peres / AP. El presidente de Brasil, Jair Bolsonaro, afirmó este viernes, en medio de una aglomeración de partidarios durante su visita a Río Grande del Sur, que las personas tienen que enfrentar el coronavirus, pues "casi todos se…

Vigilancia epidemiológica, impostergable en época de coronavirus

En el encuentro de este viernes se dio seguimiento a la situación epidemiológica en la Habana en Artemisa. Foto: Estudios Revolución. El número de casos contagiados que durante las pasadas jornadas se reportan and La Habana y Artemisa -las dos provincias con mayor tasa de incidencia por cada cien mil habitantes and los últimos 15…

Corona weltweit: Das Auswärtige Amt waarschuwt vor Reisen nach Brüssel

zeit.de mit Werbung Um der Nutzung von zeit.de mit Werbung zuzustimmen, muss JavaScript in Ihrem Browser aktiviert sein. zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zum Tracking finden Sie in der Datenschutzerklärung en im . zeit.de Pur Nutzen Sie zeit.de mit weniger Werbung und ohne Werbetracking for 1,20 €…

Corona-Fallzahlen: Hanau sagt Demonstratie zum Gedenken an Anschlag ab

zeit.de mit Werbung Um der Nutzung von zeit.de mit Werbung zuzustimmen, muss JavaScript in Ihrem Browser aktiviert sein. zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zum Tracking finden Sie in der Datenschutzerklärung en im . zeit.de Pur Nutzen Sie zeit.de mit weniger Werbung und ohne Werbetracking for 1,20 €…