8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Business Corona Het Duitse ondernemersvertrouwen stijgt, maar de impact op virussen dreigt

Corona Het Duitse ondernemersvertrouwen stijgt, maar de impact op virussen dreigt

Corona FRANKFURT, Duitsland (AP) – Een belangrijke indicator van het Duitse optimisme in bedrijven steeg onverwacht in februari, ondanks de bezorgdheid over de invloed van de verspreiding van het coronavirus op de economie via belangrijke handelspartner China. . 1 punten vanaf 96. 0 in januari, de derde stijging in de afgelopen vier maanden. Economen waarschuwden echter dat sommige enquêtereacties eerder in februari zouden zijn binnengekomen, toen de zorgen lager waren en dat problemen door de uitbraak nog steeds Duitse fabrikanten konden treffen. Economist Andreas Rees bij UniCredit bank zei de lezing “op het eerste gezicht … lijkt om een ​​aangename verrassing te zijn ‘, maar waarschuwde dat het niet duidelijk is of de gegevens van februari al de meest volledige ontwikkelingen bevatten. Hij zei dat de enquête van volgende maand een duidelijker beeld zou kunnen geven van de impact van het virus en de bijbehorende COVID – 19 ziekte.
Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…