8.3 C
New York
zondag, september 27, 2020
Home Algemeen Deense F2-driver mist Bahrein-test vanwege coronavirus

Deense F2-driver mist Bahrein-test vanwege coronavirus

LONDEN (Reuters) – De Deense Formule 2-coureur Christian Lundgaard mist de test in het voorseizoen in Bahrein vanaf zondag nadat hij in de val is gelopen door de coronavirus-epidemie.

Het ART-team van de 18-jarige zei vrijdag dat het Renault Sport Academy-lid, op het Spaanse eiland voor een wintertrainingskamp, ​​in quarantaine was na een uitbraak in zijn hotel.

“Christian is gecontroleerd door medische experts en is fit en gezond en vertoont geen symptomen van COVID-19”, aldus een verklaring.

“De regerende autoriteiten hebben echter bepaald dat alle gasten van het hotel twee weken in quarantaine moeten blijven.”

Formule twee is een sport onder de Formule 1, die op 22 maart in Bahrein racet.

Rapportage door Alan Baldwin; Bezig met bewerken van Andrew Cawthorne

Lees verder

Veel gelezen

Bolsonaro vuelve a minimizar los peligros de la COVID-19

1 augustus 2020 | | El presidente de Brasil, Jair Bolsonaro, en Brasilia, Brasil. Foto: Eraldo Peres / AP. El presidente de Brasil, Jair Bolsonaro, afirmó este viernes, en medio de una aglomeración de partidarios durante su visita a Río Grande del Sur, que las personas tienen que enfrentar el coronavirus, pues "casi todos se…

Vigilancia epidemiológica, impostergable en época de coronavirus

En el encuentro de este viernes se dio seguimiento a la situación epidemiológica en la Habana en Artemisa. Foto: Estudios Revolución. El número de casos contagiados que durante las pasadas jornadas se reportan and La Habana y Artemisa -las dos provincias con mayor tasa de incidencia por cada cien mil habitantes and los últimos 15…

Corona weltweit: Das Auswärtige Amt waarschuwt vor Reisen nach Brüssel

zeit.de mit Werbung Um der Nutzung von zeit.de mit Werbung zuzustimmen, muss JavaScript in Ihrem Browser aktiviert sein. zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zum Tracking finden Sie in der Datenschutzerklärung en im . zeit.de Pur Nutzen Sie zeit.de mit weniger Werbung und ohne Werbetracking for 1,20 €…

Corona-Fallzahlen: Hanau sagt Demonstratie zum Gedenken an Anschlag ab

zeit.de mit Werbung Um der Nutzung von zeit.de mit Werbung zuzustimmen, muss JavaScript in Ihrem Browser aktiviert sein. zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zum Tracking finden Sie in der Datenschutzerklärung en im . zeit.de Pur Nutzen Sie zeit.de mit weniger Werbung und ohne Werbetracking for 1,20 €…