8.3 C
New York
donderdag, juli 9, 2020
Home Algemeen Corona Hoe klinkt de hoest van het coronavirus? Bekijk deze audio

Corona Hoe klinkt de hoest van het coronavirus? Bekijk deze audio

Corona

We gebruiken uw e-mailadres om u nieuwsbrieven te sturen. Zie onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe we uw gegevens en uw gegevensbeschermingsrechten gebruiken.

Ongeldig e-mail

Nu de pandemie van het coronavirus het dagelijkse leven van miljoenen Britten beïnvloedt, zijn velen bezorgd over hoe we kunnen zien of we hebben het virus wel of niet opgelopen.

Nu tests nog niet direct beschikbaar zijn, wordt mensen aangeraden zich te ontlasten als ze milde symptomen hebben en wacht tot ze voorbij zijn.

De ademhalingsaandoening vertoont twee belangrijke symptomen – hoesten en koorts – maar het kan lastig zijn om te trainen als je Covid-19 hebt – of gewoon een gewone verkoudheid, helemaal normaal voor de tijd van het jaar.

Maar, de hoest geassocieerd met coronavirus verschilt van hoest geassocieerd met andere problemen omdat het droger is – en luisteraars van Radio 2 werden getrakteerd op een opname o fa corona hoest gisteren, meldt The Mirror

.

Een gesprek aannemen van een onwel luisteraar die erg hoestte, zei gastheer Jeremy Vine: “BBC’s Laura Foster heeft een heel nuttige beschrijving van de twee belangrijkste symptomen van het coronavirus vastgelegd.”

Laura onthulde toen: “De twee belangrijkste symptomen van coronavirus om op te letten zijn een continue droge hoest en / of koorts.

” Als je niest veel, hebt een loopneus of hoofdpijn, je bent misschien ziek, maar je hebt waarschijnlijk geen coronavirus.

‘Dus hoe hoog is een koorts een coronavirus? En wat is precies een continue droge hoest?

“Nou, het is wanneer je hoest en er is geen slijm of slijm. Er zit eigenlijk geen kleverige substantie in je weefsel.

“En dit is niet de vreemde hoest hier of daar. Het moet regelmatig om andere redenen hoesten, zoals je keel schrapen of roken. ”

Ze vervolgde: “Dus hoe hoog is koorts een coronaviruskoorts? Als je er een hebt, dan weet je het.

“Technisch gezien is het een lichaamstemperatuur van meer dan 37,8 graden Celsius of 100 graden Fahrenheit.

“Maar als je geen thermometer hebt, voel je je in feite warm en je borst en rug zouden heet zijn als iemand je zou aanraken . “

Laura voegde toe:” Als u een van deze symptomen heeft, moeten u en iedereen met wie u leeft twee weken thuis blijven. .

“Als je alleen woont, is het er maar één. Maar als je symptomen erger worden of ze verdwijnen niet, als je leeft in het VK moet u contact opnemen met de online NHS 111-coronavirusservice.

“Als u in het buitenland woont, bel dan uw lokale zorgverlener.

Dr Sarah Jarvis, een huisarts die regelmatig op Radio 2 en ITV shows overdag verschijnt, voegde toe: “Ik ga gewoon terug naar die briefing daar , wat in twee opzichten enigszins fout was.

“Het eerste is als je die hoest hebt, als je symptomen ontwikkelt en samenwoont met iemand anders, je jezelf zeven dagen lang moet isoleren en als je je na zeven dagen weer goed voelt, zolang je temperatuur maar op peil is en je voelt je goed in jezelf, je kunt het huis na zeven dagen daadwerkelijk verlaten, maar iedereen met wie je samen woont, moet 14 [days] blijven.

“En dat is omdat we kijken naar wat we incubatie versus infectieuze periode noemen.

” Dus iedereen die in contact komt met zodra je begint te hoesten, moeten we praten over hen die waarschijnlijk vanaf dat moment broeden. ”

En dat betekent dat ze moeten toevoegen in een mediaan – gemiddeld – van vijf dagen, tot mogelijk 11 dagen na het ontstaan ​​van symptomen, dus dat zou 14 dagen zijn om er zeker van te zijn dat ze geen symptomen ontwikkelen.

“Als ze dan symptomen ontwikkelen, hebben ze zichzelf nodig om zichzelf te isoleren voor een ander zelfs dagen, en de cyclus begint opnieuw.

“Dus als je met iemand anders samenwoont, moet je jezelf zeven dagen lang isoleren [if you have symptoms], iedereen gedurende 14 dagen, dat is het eerste. “

Dr Sarah vervolgde:” Het tweede is dat het zei in die uitzending, als je een zere keel, een kriebelhoest of hoofdpijn hebt, ben je misschien onwel, maar het is waarschijnlijk geen coronavirus.

“Het is veel minder waarschijnlijk dat het coronavirus is en we raden je niet aan om jezelf te isoleren, maar één ding zou ik heel strikt zeggen, zelfs als je die klassieke koorts of hoest niet hebt, doe dat alsjeblieft niet als je een van die symptomen komen in de buurt van iemand die oud of kwetsbaar is.

“Omdat er een zeer kleine kans is dat het coronavirus kan zijn, don wil niet eens een heel klein risico nemen met de gezondheid van iemand anders. “

De Jeremy Vine Show wordt uitgezonden op werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur op Radio 2.

Lees verder

Veel gelezen

Corona-Ausbruch: Tönnies-Mitarbeiter müssen in Bulgarien in Quarantäne

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Impfstoff: CureVac aus Tübingen stellt Studie vor

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Covid-19: Vereinte Nationen besorgt um Hunderttausende gestrandete Seefahrer

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Tests: Was Sie über Antikörpertests wissen sollten

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.