8.3 C
New York
vrijdag, juli 10, 2020
Home Algemeen Corona ‘Covid toe’ en vier andere mysterieuze, aan het coronavirus gekoppelde huiduitslag...

Corona ‘Covid toe’ en vier andere mysterieuze, aan het coronavirus gekoppelde huiduitslag verbaast dokters

Corona

“COVID-teen” en vier andere mysterieuze huiduitslag in verband met coronavirus zijn verbijsterende doktoren die de pandemie bestrijden.

De omstandigheden zijn van invloed op jongere ziekenhuispatiënten bij wie de dodelijke bug is vastgesteld en duren meestal enkele dagen, zo blijkt uit een Spaans onderzoek.

⚠️ Lees onze coronavirus live blog voor het laatste nieuws en updates

corona  'Covid toe' and four other mystery skin rashes linked to coronavirus are baffling doctors fighting the pandemiccorona  'Covid toe' and four other mystery skin rashes linked to coronavirus are baffling doctors fighting the pandemic

3

‘Covid toe’ en vier andere mysterieuze huiduitslag in verband met coronavirus verbijsterende artsen die de pandemie bestrijden

Tegoed: COVID-PIEL STUDY

Huiduitslag wordt momenteel niet vermeld als een symptoom van coronavirus, maar artsen vertelden onderzoekers dat er veel meldingen zijn geweest van een huidprobleem genaamd “Covid toe”.

De aandoening verschijnt aan de voeten van patiënten, zelfs als er geen andere symptomen zijn.

Dr. Ignacio Garcia-Doval legde uit dat het meest voorkomende type uitslag in de studie maculopapules was – kleine, platte en verheven rode bultjes.

Hij vertelde de

BBC : “Het is vreemd om verschillende uitslag te zien – en sommige zijn vrij specifiek.

“Het verschijnt meestal later, na de respiratoire manifestatie van de ziekte – dus het is niet goed voor het diagnosticeren van patiënten.”

Het verschijnt meestal later, na de respiratoire manifestatie van de ziekte – dus het is niet goed voor het diagnosticeren van patiënten.

Dr. Ignacio Garcia-Doval

Corona

De studie, gepubliceerd in het

Corona British Journal of Dermotology deze week, alle dermatologen in Spanje gevraagd om details te onthullen van coronaviruspatiënten die de afgelopen twee weken huiduitslag hadden gehad.

Er waren in totaal 375 patiënten.

Deskundigen waren echter terughoudend om te zeggen dat de huiduitslag absoluut verband houdt met covid-19, aangezien ze een veelvoorkomend symptoom zijn van veel virale infecties.

Dr. Michael Head van de Universiteit van Southampton vertelde de BBC: “We weten nog niet hoe groot deze verbanden zijn, of precies waarom deze ontsteking bij sommige patiënten optreedt, maar niet bij andere.”

COVID RASHES

Eerder deze maand suggereerde onderzoek van een studie in Italië – een van de zwaarst getroffen landen door de coronaviruscrisis – dat een op de vijf mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen met de killer-bug kan huiduitslag of onverklaarbare vlekken op hun huid ontwikkelen.

In het Lecco-ziekenhuis in Lombardije, het covid-19 epicentrum van het land, ervoer 20 procent van de 88 geïnfecteerde patiënten huidveranderingen.

Uit hun onderzoek bleek dat geen van hen drugs had gebruikt die de reactie hadden kunnen veroorzaken.

Ik heb nogal wat patiënten gezien die normaal niet lijden van eczeem of allergieën die een plotselinge, vreemde uitslag hebben.

NHS-dokter

Corona

Acht van de 18 patiënten die veranderingen in hun huid opmerkten, deden dit als een van hun eerste symptomen.

Artsen in Groot-Brittannië hebben ook melding gemaakt van patiënten met huiduitslag.

Een dermatoloog van de NHS-consulent zei: “Ik heb nogal wat patiënten gezien die normaal niet last hebben van eczeem of allergieën met een plotselinge, vreemde uitslag.

corona corona

)

DOODVRIJE ZONES

Interactieve coronaviruskaart onthult dat honderden gebieden geen sterfgevallen hebben vermeden

BORIS ‘VIRUS HEL

Boris onthult artsen die bereid zijn dood aan te kondigen terwijl hij tegen Covid vocht
corona

Exclusief

EERSTE KLAS

Heropening van basisscholen topprioriteit y in het geheim ‘roadmap’ om lockdown te beëindigen

corona corona

SPIJT, HE ‘ LL HEEFT EEN PAAR

Tiener krijgt gezichtstatoeages die overeenkomen met Tekashi 6ix9ine en zijn moeder betaald
corona corona corona corona

Exclusief

INVASIE IN HUIS Jongen, 11, neergeschoten door bende vermomd als bezorgers tijdens het spelen van videogames

)

corona corona corona  Doctors in the study reported that 375 patients had suffered rashes in the past two weeks

MEER IN WINKEL

Zondag handel la ws kan worden geschrapt in een poging de Britse economie weer op te bouwen

“Dan, misschien twee of drie dagen later, hebben ze typische Covid-19-symptomen ontwikkeld. Voor sommige patiënten denken we dat uitslag het enige symptoom is dat ze krijgen.

“Het publiek moet op deze en andere mogelijke symptomen letten bij leden van hun huishouden.”

corona  Doctors in the study reported that 375 patients had suffered rashes in the past two weeks

corona  'Covid toe' and four other mystery skin rashes linked to coronavirus are baffling doctors fighting the pandemic

3

Artsen in het onderzoek meldden dat 375 patiënten de afgelopen twee weken huiduitslag hadden gehad Tegoed: COVID-PIEL STUDY

) corona

3

Geef nu aan de De NHS-aantrekkingskracht van Sun

BRITAIN’s vier miljoen NHS-medewerkers staan ​​in de frontlinie in de strijd tegen het coronavirus.

Maar terwijl ze helpen levens te redden, wie is er dan om hen te helpen?

The Sun heeft een oproep gedaan om £ 1 MILJOEN op te halen voor NHS-werknemers. De Who Cares Wins Appeal is bedoeld om medewerkers essentiële ondersteuning te bieden in hun uur van nood.

We werken samen met NHS Charities Together in hun dringende Covid-19-oproep om ervoor te zorgen dat het geld precies terechtkomt bij wie het nodig heeft.

The Sun doneert £ 50.000 en we willen dat JIJ ons helpt een miljoen pond op te halen, om HEN te helpen. Het maakt niet uit hoe weinig je kunt missen, doneer hier alsjeblieft vandaag:


www.thesun.co.uk/whocareswinsappeal.

Wij betalen voor uw verhalen! Heeft u een verhaal voor het nieuwsteam van The Sun Online? E-mail ons op [email protected] of bel 0207782 4368. Je kunt ons WhatsApp op 07810 791 502. We betalen ook voor video’s. Klik hier om de jouwe te uploaden.

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…