8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Corona 5 periodeverhalen om te laten zien hoe raar menstruatiecycli nu zijn

Corona 5 periodeverhalen om te laten zien hoe raar menstruatiecycli nu zijn

Corona

Het is niet overdreven om te zeggen dat de nieuwe coronavirus pandemie

heeft ons leven op talloze manieren veranderd. Maar een van de meer willekeurige ervaringen omvat alle periodeverhalen die beschrijven hoe raar de menstruatiecycli van veel mensen zijn geworden in deze tijd.

Als je hiermee te maken hebt, is het misschien moeilijk om precies te zeggen wat je typische periode in iets heel anders heeft veranderd. Er zijn veel redenen waarom een ​​periode van opschudding kan samenvallen met de pandemie. Misschien is het al de stress van het leven door het smörgåsbord van vreselijkheid dat vandaag de realiteit is. Of misschien zou uw menstruatie op precies dezelfde manier op dit exacte moment zijn veranderd, zelfs als de pandemie nooit was gebeurd. Misschien ben je gewoon meer afgestemd op wat er aan de hand is met je baarmoeder, omdat je sociale agenda echt

Corona is opgehelderd. Hoe dan ook, de stress van het omgaan met een nieuw soort periode nu – ongeacht de oorzaak – is eigenlijk de kers op de top van een vreselijke ijscoupe die letterlijk niemand ooit zou bestellen. Je bent tenminste niet de enige in die strijd. Hier zijn vijf validerende periodeverhalen van anderen die er ook doorheen gaan. En zoals altijd, als u bang bent dat uw symptomen op iets ernstigs kunnen duiden, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar om te praten over enkele van de veranderingen die u ervaart.

Corona 1. “Ik geloof echt dat de quarantaineperiodes anders zijn.”

Mijn menstruatie was vroeger heel mild: vijf lichte dagen en geen krampen . Ik zou het bijna perfect noemen. Maar tijdens de tweede maand van quarantaine had ik krampen – en niet zomaar krampen. Ik had “stil zitten, en durf niet te bewegen” krampen. Ik had ook een veel zwaardere stroom en ik was de hele tijd super lusteloos. Plots deed mijn lichaam pijn en voelde ik me super grof en ongemotiveerd. Ik weet niet zeker wat er is veranderd. Ik denk dat het te wijten is aan een gebrek aan beweging en aan pandemie gerelateerde stress. Ik probeer actiever te zijn (ik ga door dagelijkse wandelingen ), maar ik geloof echt dat de quarantaineperiodes anders zijn. – Lucie B., 35

Corona

Corona 2. “De ergste periode van mijn leven is net voorbij.”

Voordat de nieuwe coronavirus toesloeg, werd mijn menstruatie steeds langer en ongemakkelijker. Ik was eigenlijk heen en weer gegaan met mijn leverancier en ik kwam erachter dat ik vleesbomen en een baarmoederpoliep heb die al een beetje ongemak veroorzaakten.

Mijn periode de afgelopen maanden was echter verschrikkelijk. De hoofdpijn in de aanloop naar mijn menstruatie is verlammend. De hoofdpijn tijdens

Corona mijn menstruatie gaat niet weg met Advil. Om nog maar te zwijgen, mijn menstruatie is zo zwaar en de krampen zijn zo ernstig. Het klinkt misschien dramatisch, maar de ergste periode van mijn leven is net voorbij.

Ik weet echt niet waarom het nu erger is. Ik belde mijn arts over deze nieuwe symptomen en zij denkt dat ik de poliep en vleesbomen mogelijk moet laten verwijderen. Ik ben gewoon terughoudend om dat te doen tijdens de pandemie. Ik heb ook meer getraind en ik eet nu gezonder dan voor de uitbraak van het coronavirus. Ik denk dat het ook stressgerelateerd kan zijn, maar eerlijk gezegd is mijn leven redelijk goed, gezien er een pandemie is. – Quinn D., 27

Corona

Corona 3. “Ik moest het gewoon doorstaan ​​terwijl ik aanwezig was voor alle verantwoordelijkheden in mijn leven.”

Ik heb altijd behoorlijk vervelende periodes gehad. Mijn cycli zijn korter dan wat als normaal wordt beschouwd, dus ik krijg mijn menstruatie meestal twee keer per maand. Ik verkramp meestal heel erg, en ik ben ofwel super hongerig of misselijk met een migraine . Maar mijn laatste cyclus was brutaal

Corona .

In aanvulling op om zwaar te bloeden met stolsels , ik had migraine en ernstige rugpijn die ik niet kon schudden. Mijn normale pijnstiller hielp niet. Ik moest het gewoon doorstaan ​​terwijl ik aanwezig was voor alle verantwoordelijkheden in mijn leven. Ik ben eigenlijk aan het huilen omdat ik me de pijn en het ongemak herinner. Het is gek hoe moeilijk mijn menstruatie is en hoe moeilijk het voor mij is om ze aan mensen uit te leggen (zelfs mijn arts).

Hoewel mijn menstruatie over het algemeen moeilijk is, heb ik denk dat stress deze keer de schuld is. Ik heb stress door veranderingen in relaties en ik heb stress door zes uur per dag in de wacht te staan ​​om werkloosheid te krijgen voordelen. – Ope O., 31

Corona

Corona 4. “Vingers kruisten deze maand voor een werkelijke periode.”

“Mijn periode was als een uurwerk voor de pandemie , maar nu? Ik heb de hele maand april gemist. Ik zag de verandering voor het eerst in maart. Mijn menstruatie is normaal gesproken niet pijnlijk, maar degene die ik die maand kreeg, was slecht. Het was ook grillig – het zou een paar dagen volledig verdwijnen en met wraak weer verschijnen. En in april? Niets. Ik ben absoluut niet zwanger. Ik kreeg een paar dagen geleden een routine-fysiek en daar hebben ze naar gekeken. Vingers kruisten deze maand voor een echte periode. – Kristal K., 36

Corona

Corona 5. “Het is een ramp geweest, maar ik nader mijn hoop met veel hoop.”

De tweede maand van het verblijf – thuisbestelling was een van de ergste periodes die ik heb gehad in een zeer lange tijd. Mijn krampen waren op 10. Ik heb meestal een zware stroom, maar het voelde alsof ik een bloeding kreeg en er waren stolsels. Het duurde een hele week in plaats van de normale vijf dagen.

Onder normale omstandigheden wordt mijn kramp beter als ik voor mijn algehele gezondheid zorg. Maar ik zit op de graduate school en nu onze lessen online zijn, loop ik voornamelijk van mijn bureau naar de badkamer of keuken. Het is een ramp geweest, maar ik nader met veel hoop mijn volgende periode. Ik heb mijn eetgewoonten veranderd, ben begonnen weer aan het sporten , en ik zorg ervoor Ik krijg elke nacht genoeg slaap . Als er niets anders is, zullen die veranderingen goed zijn voor mijn algehele humeur. – Ali A., 35

Corona

Citaten zijn voor de duidelijkheid bewerkt en gecomprimeerd.

Verwant:

 • Hoe de pandemie van het coronavirus uw menstruatie kan veranderen Als u nieuwsgierig bent geweest naar menstruatiecups, is dit het moment om Proberen
 • Wat te doen met een schimmelinfectie en menstruatie Double Whammy

  Lees verder

  Veel gelezen

  Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

  zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

  Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

  zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

  Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

  zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

  Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

  Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…