8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Corona Arkansas rapporteert opnieuw een eendaags record in nieuwe virusgevallen

Corona Arkansas rapporteert opnieuw een eendaags record in nieuwe virusgevallen

Corona

LITTLE ROCK, Ark. (AP) – Arkansas markeerde dinsdag opnieuw een eendaags record voor nieuwe gevallen van coronavirus, en de gouverneur zei dat plannen om de beperkingen voor bedrijven verder te versoepelen, in de wacht bleven vanwege de piek.

De gezondheidsafdeling zei dat ten minste 7818 mensen positief testten op het virus, een stijging van 375 ten opzichte van de 7433 die maandag werd gemeld. De afdeling zei dat het de grootste toename van één dag was in gevallen onder niet-gedetineerde mensen, aangezien slechts één van de nieuwe gevallen iemand was die opgesloten zat.

Het werkelijke aantal is waarschijnlijk hoger omdat veel mensen zijn niet getest en studies suggereren dat mensen besmet kunnen raken en zich niet ziek voelen. Het aantal mensen in de staat waarvan werd gemeld dat ze waren overleden aan COVID-19, de ziekte veroorzaakt door het virus, bereikte 136.

Ambtenaren zeiden dat 132 mensen in het ziekenhuis zijn opgenomen, een nieuw hoogtepunt voor de staat .

De verhogingen volgen op maatregelen van de staat om bedrijven die vanwege de pandemie gesloten zijn, in staat te stellen opnieuw te openen, maar met capaciteitslimieten en andere beperkingen. Arkansas had geen thuisbestelling, maar had andere beperkingen Regering Asa Hutchinson is de afgelopen weken teruggedraaid.

Hutchinson zei dat hij de staat naar “fase 2” had verplaatst, waar beperkingen kunnen verder worden versoepeld, is voorlopig op pauze.

“Ik denk niet dat het gepast zou zijn om ons open te stellen voor fase 2 totdat we meer gegevens hebben en meer vertrouwen hebben,” zei Hutchinson .

Het vorige eendaagse record van de staat voor nieuwe virusgevallen in de gemeenschap was minder dan een week geleden, toen het woensdag 261 nieuwe gevallen meldde.

De het aantal actieve gevallen van coronavirus, met uitzondering van degenen die zijn overleden of hersteld, is sinds eind mei ook toegenomen en bereikte een nieuw hoogtepunt van 2.115.

Hutchinson schreef de stijging gedeeltelijk toe aan de druk van de staat om meer tests uit te voeren . Hij zei dat het doel van de staat is om in juni 120.000 tests uit te voeren, het dubbele van het doel dat hij voor mei had gesteld. De staat overtrof dat doel, met meer dan 80.000 uitgevoerde tests.

Staatssecretaris voor Volksgezondheid, Dr. Nathaniel Smith, zei dat een groot deel van de stijging nog steeds werd veroorzaakt door gevallen in het noordwesten van Arkansas. Twee van de drie provincies met de meest nieuwe gevallen waren de provincies Benton en Washington in de regio.

Pulaski County in het centrum van Arkansas had het op één na hoogste aantal nieuwe gevallen, en Smith zei dat bijna de helft daarvan afkomstig was van personeel of patiënten in een verpleeghuis in Jacksonville.

___

Bekijk meer van de coronavirusdekking van de AP op https://apnews.com/VirusOutbreak en https://apnews.com/UnderstandingtheOutbreak

___

Volg Andrew DeMillo op Twitter op https://www.twitter.com/ademillo

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…