8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Corona COVID-19 Update: bescherming tegen vergelding, bestrijding van onrecht

Corona COVID-19 Update: bescherming tegen vergelding, bestrijding van onrecht

Corona

     

Noot van de redactie: vind het laatste COVID-19-nieuws en begeleiding in Medscape’s Coronavirus Resource Center.

     

Hier zijn de coronavirusverhalen die de redacteuren van Medscape over de hele wereld denken dat u vandaag moet weten:

                  

Nieuwe groep komt op voor clinici die vergelding ondergaan

     

De afgelopen maanden hebben beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg gemeld dat ze zijn berispt of zelfs zijn ontslagen wegens het openbaar bespreken van tekorten aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) of het delen van zorgen over de veiligheid. Andere clinici zeggen dat ze hun ervaringen niet kunnen delen uit angst voor represailles door hun ziekenhuizen.

                  

Een nieuwe organisatie die is opgericht door een medisch ingezetene heeft tot doel de wettelijke rechten van medische professionals die zich uitspreken over het aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen te benadrukken en te beschermen en andere kwesties van algemeen belang met betrekking tot COVID-19. “Wanneer gezondheidswerkers kennis delen, problemen oplossen – en in sommige gevallen de fluit luiden – komt dit de medische wetenschap, ziektebestrijding en het algemeen belang ten goede”, aldus een medeoprichter van de advocaat.

                  

Op-Ed: Artsen moeten leren om onrecht te bestrijden, niet alleen pandemieën

     

“Als protesten in het hele land losbarsten als reactie op politiegeweld en de dood van George Floyd, hebben wij artsen een duidelijke rol te spelen”, schrijft Alexa Mieses Malchuk, MD, MPH, huisarts van de University of North Carolina Health System. in een Medscape-commentaar . Toch vinden er prominente argumenten plaats over de opname van sociale gezondheidsdeterminanten, zoals armoede en racisme, in het medisch onderwijs.

     

“Deze massademonstraties, tegen de achtergrond van een aanhoudende pandemie”, schrijft Malchuk, “zijn ontnuchterende herinneringen aan de noodzaak van meer opleiding op dit gebied, geen reden om deze op te geven.”

                              

Als we toch allemaal COVID krijgen, moeten we er dan gewoon mee stoppen?

     

Door in de begindagen van de COVID-19-pandemie grote maatschappelijke aspecten af ​​te sluiten en sociale distantiëring en andere volksgezondheidsmaatregelen door te voeren, hoopte men de curve “af te vlakken” en de overdracht van SARS-CoV-2 te vertragen. om te voorkomen dat ons ziekenhuissysteem overweldigd wordt.

     

Maar krijgt iedereen uiteindelijk COVID-19? F. Perry Wilson, MD, MSCE, beschouwt deze vraag en de implicaties ervan in een nieuw videocommentaar . ‘Als artsen zullen we de oorlog tegen de dood altijd verliezen’, zegt hij. “Maar we vechten de strijd om die dag zo ver mogelijk in de toekomst te brengen. Ik denk dat we dat in gedachten moeten houden terwijl we blijven worstelen met COVID-19.”

     

Afstandswerken, N95-ademhalingstoestellen werken beter

     

Een studie die beweert de eerste review te zijn van al het beschikbare bewijs van de effectiviteit van fysieke afstand, gezichtsmaskers en oogbescherming om de verspreiding van COVID-19 en andere luchtwegaandoeningen te voorkomen, heeft hebben de effectiviteit van deze beschermende maatregelen gekwantificeerd: fysieke afstand van een blootgestelde persoon vermindert het risico op overdracht en N95-maskers, met name voor gezondheidswerkers, zijn effectiever dan andere gezichtsbedekkingen.

                  

Hoewel de studie enkele tekortkomingen heeft, biedt het wel een belangrijk inzicht voor artsen, zei een specialist in long- en intensive care. ‘Ze bevestigen wat we wisten: dat afstand er toe doet; dat meer beschermende maskers het risico op infectie verkleinen; en dat oogbescherming een belangrijke rol speelt.’

            

Training Contact Tracers

     

Honderdduizenden mensen, zowel clinici als leken, hebben de kans gegrepen om zich aan te sluiten bij het kleine leger van contacttracers dat in de Verenigde Staten wordt gerekruteerd om de verspreiding van COVID-19 in te dammen. Nu hebben ze training nodig .

            

“Ik denk niet dat je een diploma volksgezondheid nodig hebt om een ​​goede contacttracer te zijn”, zei de hoofdinstructeur voor een online training van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. “Goede contacttracers zullen mensen zijn die goed zijn in het verbinden met andere mensen en het helpen van andere mensen.”

            

In Memoriam

     

Terwijl eerstelijnszorgmedewerkers zorgen voor patiënten met COVID-19, zetten ze zich in voor moeilijk, uitputtend werk en brengen ze zichzelf ook in gevaar voor infectie. Meer dan 1000 over de hele wereld zijn gestorven.

            

Medscape heeft een herdenkingslijst gepubliceerd om herdenken ze. We zullen deze lijst indien nodig blijven bijwerken. Help ons om ervoor te zorgen dat deze lijst compleet is door namen in te dienen met een leeftijd, beroep of specialiteit, en locatie via dit formulier .

            

Ellie Kincaid is Medscape’s associate managing editor. Ze schreef eerder over gezondheidszorg voor Forbes , de Wall Street Journal en Nature Geneesmiddel.

            

Volg Medscape op Facebook , Twitter , Instagram , en YouTube en volg Ellie Kincaid op Twitter .

Zo stuur je Medscape een verhaaltip.            
Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…