8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Corona Een nieuw wetsvoorstel zou onderzoek naar telezorgregelingen na coronavirus verplicht stellen

Corona Een nieuw wetsvoorstel zou onderzoek naar telezorgregelingen na coronavirus verplicht stellen

Corona

De maatregelen van de Centers for Medicare en Medicaid Services om de regelgeving rond telezorg te versoepelen, worden geprezen door zorgverleners en patiënten in het hele land. Maar nadat het gevaar van het coronavirus is verdwenen, vrezen sommigen dat de dienst die voorschriften zal herstellen, waardoor tele-gezondheid minder toegankelijk wordt voor degenen die het nodig hebben.

Rep. Robin Kelly, D-Illinois, heeft gisteren een wetsvoorstel ingediend dat een studie verplicht stelt over de effecten van tele-gezondheidsveranderingen op Medicare en Medicaid tijdens de COVID-19-crisis.

De “Evaluatie van ongelijkheden en resultaten van tele-gezondheid tijdens de COVID-19-noodwet van 2020” vereist dat de minister van Volksgezondheid en Human Services binnen een jaar na het einde van de noodperiode een onderzoek uitvoert waarin de gebruikspatronen van de gezondheidszorg worden samengevat tijdens het coronavirus.

Kelly zei dat ze het wetsvoorstel heeft ingediend na het horen van verhalen van zorgverleners uit haar district en het hele land over de beschikbaarheid van tele-gezondheidseffecten op de aanwezigheid van patiënten.

“We wilden onderzoeken hoe we dit in stand kunnen houden. Is dit de nieuwe norm?” Kelly vertelde Healthcare IT News . Ze merkte op dat gegevens het beleid helpen informeren en zei dat het doel is om ‘het te bestuderen om te zien of we kunnen pleiten dat de versoepelde regelgeving de nieuwe regelgeving moet worden’.

Sinds het begin van de coronaviruscrisis heeft CMS de Medicare-voordelen uitgebreid om begunstigden in staat te stellen bredere toegang tot telezorgdiensten te krijgen, en het heeft de regelgeving rond in de praktijk over de staatsgrenzen versoepeld . Andere instanties hebben ook nieuwe vergoedingen gemaakt, zoals HHS Office for Civil Rights , waardoor de handhaving van niet-HIPAA-conforme technologieën tijdens het publiek wordt versoepeld gezondheidsnoodsituatie.

Kelly merkte op dat telegeneeskunde, vanwege de onevenredige impact van de pandemie op mensen van kleur, kan werken als een “equalizer” in de gezondheid.

“Met zoveel Afro-Amerikanen en Latinx-mensen die sterven en geïnfecteerd raken”, zei ze, kan tele-gezondheid een manier zijn om “de zorg onder gemeenschappen te vergroten”.

Naast het verstrekken van triagezorg voor symptomen van coronavirus, betoogde Kelly dat telezorg ook kan voorzien in de dagelijkse gezondheidsbehoeften van mensen die anders preventieve zorg zouden uitstellen uit angst voor infectie.

“Vanwege de pandemie willen mensen niet eens naar de spreekkamer komen”, zei ze. ‘Zwangere vrouwen wilden niet binnenkomen; mensen met kinderen wilden niet binnenkomen.’ Met beschikbare tele-gezondheidszorg, zei ze, “mensen met kinderen missen hun afspraken niet.”

Natuurlijk, zoals sommigen hebben opgemerkt, kan tele-gezondheid zelf risicogroepen achterlaten vanwege een gebrek aan middelen van de aanbieder of patiënten, taalbarrières of andere obstakels. Kelly zei dat ze hoopt dat het wetsvoorstel, dat ook een analyse van het gebruik van tele-gezondheid vereist, uitgesplitst naar ras en etniciteit, geografische regio en inkomensniveau, ook de aandacht zal vestigen op deze verschillen.

In het wetsvoorstel wordt ook van de secretaris verlangd dat hij uitgaven en besparingen als gevolg van telezorg, fraude en privacykwesties beschrijft.

Elf Democraten ondertekenden het wetsvoorstel nadat het was ingediend, en Kelly zei dat ze ook belangstelling had gehoord van Republikeinen.

“Er zijn veel Republikeinen die landelijke gebieden vertegenwoordigen”, merkte Kelly op, waar telehealth al jaren in gebruik is.

Uiteindelijk, zei Kelly, hoopt ze dat dit soort wetgeving de toegang tot zorg vergroot.

“We hopen dat dit wetsvoorstel de telegeneeskunde zal benutten”, zei ze. “Gezondheidszorg is nog steeds het belangrijkste probleem in Amerika.”

Kat Jercich is hoofdredacteur van Healthcare IT News. Twitter: @ kjercich
) IT-nieuws voor de gezondheidszorg is een publicatie van HIMSS Media.

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…