8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Coronavirus COVID-19 nieuws en updates: Hoe omhelzen in de coronavirus pandemie; waarom...

Coronavirus COVID-19 nieuws en updates: Hoe omhelzen in de coronavirus pandemie; waarom IJsland weer normaal is (meestal); Amy Acton stapt uit

Coronavirus

Cara Richardson USA VANDAAG

Gepubliceerd 11:47 uur EDT 12 juni 2020

Heb een knuffel nodig? Je bent niet de enige. De wereldwijde pandemie van het coronavirus die het gevolg is van de aanhoudende verspreiding van COVID-19 heeft veel mensen eenzaam gemaakt.

De New York Times sprak onlangs met experts die virussen in de lucht bestuderen voor input over de veiligste manier om te knuffelen. U kunt hier meer lezen.

Houd in gedachten dat de nieuwe infectie zich verspreidt door ademhalingsdruppeltjes, daarom is er zoveel nadruk op het dragen van maskers. Als uw huishouden ook iemand met een hoog risico omvat, moet iedereen die met hen in contact komt, handelen alsof ze ook een hoger risico lopen, beveelt de Centers for Disease Control and Prevention aan. Knuffel of kus ze zeker niet, ook niet als je sociaal afstand hebt genomen.

✅ Nieuwe koppen vrijdag: CNN meldt dat een oraal poliovaccin dat al algemeen verkrijgbaar is, een ander instrument zou kunnen zijn in de toolbox in de strijd tegen COVID-19. Elders bekijkt de San Francisco Chronicle een studie die aangeeft dat 100% gezichtsmaskergebruik + gerichte shutdowns een nieuwe reeks infecties kunnen belemmeren.

Met de cijfers: Het coronavirus zal niet snel verdwijnen. Bevestigde gevallen in de Verenigde Staten zijn meer dan 2 miljoen , volgens het Johns Hopkins University-dashboard. Het dodental van Amerika nadert 114.000 . Wereldwijd zijn er meer dan 7,5 miljoen bevestigde gevallen en bijna 422.000 mensen zijn overleden.

🎤 We willen je verhalen horen. Vertel ons hoe de pandemie uw leven heeft beïnvloed door een korte audioclip op te nemen voor het Corona Diaries project.

Coronavirus Wat is er in het nieuws

    • Amy Acton uit: Dr. Amy Acton werd tijdens de crisis zowel een geliefd als polariserend figuur voor Ohioans. Ze heeft ontslag genomen als gezondheidsdirecteur van de staat. – Columbus Dispatch

    Pence pic: De VP plaatste een tweet met een foto van Trump-campagnepersoneel dat geen maskers droeg of afstand nam. – USA VANDAAG

500.000 gevallen in Rusland: De vergrendelingen nemen toe, ook al nemen de gevallen snel toe. – CNBC Reizen naar Hawaï, sekte-arrestaties : Ten minste 20 mensen die behoren tot een zelfverklaarde religieuze sekte werden gearresteerd in Hawaï wegens schending van de 14-daagse bezoekersquarantaine van de staat, die Gov David Ige wordt verlengd tot en met juli. – Hawaii News Now, Honolulu Civil Beat Antilichaamcocktails: Regeneron Pharmaceuticals zegt dat menselijke proeven beginnen met een therapie die infectie kan behandelen en voorkomen. – CNN Mysterie van Great Clips: Twee haarstylisten in dezelfde salon in Missouri waren besmet. Geen van de 140 cliënten die ze zagen werd ziek. Niemand weet waarom. – Kansas City Star

Coronavirus Wat we lezen

Bibliotheken zijn meer dan ooit nodig. Maar velen weten niet zeker hoe ze opnieuw moeten worden geopend tijdens de coronaviruspandemie. Lees verder.

Waarom zien staten een golf van coronavirusgevallen? Hoewel experts niet precies weten waarom bepaalde staten een onverwachte toename van gevallen ervaren, zeiden ze dat het opheffen van lockdown-beperkingen, geïsoleerde uitbraken en het inhalen van virussen in gemeenschappen die voorheen niet werden getroffen, elk een rol kunnen spelen. Lees verder.

Zomerfilms en tv. Het coronavirus pandemie verandert zowel het filmen als de planning, dus kijkers moeten hun verwachtingen beheren.

Denk aan de conciërges. Ziekenhuis conciërges krijgen weinig loon, weinig respect omdat ze hun leven riskeren om de verspreiding van het coronavirus te beperken. USA VANDAAG Lindsay Schnell over de bewaarders die hun leven riskeren.

IJsland is weer normaal – soort van. Veel van de de wereld heeft geprobeerd en is er niet in geslaagd de impact die het coronavirus heeft op hun land te beperken. Dit is hoe ze het deden, via MarketWatch.

Wilt u meer advies over hoe u hiermee om moet gaan? Meld u aan voor de nieuwsbrief van USA TODAY: Staying Apart, Together .

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…