8.3 C
New York
zaterdag, juli 11, 2020
Home Algemeen Coronavirus Meer dan 21.000 hebben een petitie ondertekend om Disneyland gesloten te...

Coronavirus Meer dan 21.000 hebben een petitie ondertekend om Disneyland gesloten te houden tijdens een pandemie van het coronavirus

Coronavirus

Morgan Hines USA VANDAAG

Gepubliceerd 16:05 EDT 12 juni 2020

De woensdagaankondiging van Walt Disney Company dat het van plan is om Disneyland en zusterpretpark Disney’s California Adventure op woensdag 17 juli (het 65-jarig jubileum van de opening van Disneyland) te heropenen, was ontmoette een petitie waarin de parken in Anaheim, Californië werden gevraagd dit nog niet te doen. De petitie heeft meer dan 21.000 verzameld en is nu hard op weg naar het doel van 25.000.

De anonieme Change.org-petitie stelt dat dit niet het moment is om heropenen de parken terwijl mensen blijven sterven aan COVID-19, de ziekte veroorzaakt door coronavirus.

“Veel mensen hebben dierbaren verloren als gevolg van deze pandemie en door het heropenen van de parken brengen ze castleden in gevaar (Disney’s term voor haar werknemers) en gasten worden blootgesteld aan Covid-19, “luidt de petitie.

” Er zijn nu meer gevallen dan toen de parken op 13 maart 2020 sloten ‘, merkt hij op. “Gezondheidsfunctionarissen hebben verklaard dat de tweede golf van Covid-19 erger zal zijn. Dus heropening voordat de tweede golf ons zelfs raakt, is onverantwoordelijk en hebzuchtig.

Volgens USA VANDAAG gegevens waren er op 13 maart iets meer dan 280 gevallen in Californië, een dag nadat Disney had aangekondigd dat het zijn Amerikaanse parken zou sluiten; vanaf 11 juni waren er meer dan 143.000 gevallen, waaronder 3.662 nieuwe gevallen die dag.

Ondertekenaars van de petitie deelden hun redenering om hun naam op het initiatief te zetten.

“Laten we niet vergeten dat een themapark is Niet essentieel! Disney is er trots op veiligheid als prioriteit te stellen, maar hier gokken ze niet alleen het leven van hun werknemers en Cast Members, maar ook dat van de gasten, “schreef ondertekenaar Christine Chung.” Coronavirusgevallen zijn nog steeds in opkomst en er is nog steeds geen ’t is voldoende getest. Als inwoners van Orange County gezondheidsfunctionarissen bedreigen en terroriseren met een gezichtsmasker, dan zijn ze zeker niet klaar om naar een themapark te gaan met een gezichtsmasker. “

Walt Disney World heropening: 11 juli heropeningsdatum ingesteld voor Magic Kingdom, Animal Kingdom

Dit is wat u kunt verwachten: De resorthotels van Disney World keren op 22 juni terug na COVID-19 shutdown

Sommige werknemers hebben zich zelfs uitgesproken en de petitie als springplank gebruikt om de discussie op gang te brengen over de vraag of de heropeningsdatum van 17 juli onverstandig is.

“Ik werk daar!”, Reageerde Elena Morales. “Het laatste wat ik wil doen is teruggaan terwijl deze pandemie erger wordt.”

USA TODAY heeft contact opgenomen met Disney voor commentaar.

De pretparken in Californië gaan een week na Walt Disney World in Orlando, Florida open, in afwachting van de lokale en nationale overheid goedkeuring, Disney sa id in een verklaring die woensdag op zijn website is geplaatst. De parken zijn sinds half maart gesloten.

De verklaring zegt dat de parkcapaciteit “aanzienlijk beperkt” zal zijn, en dat vooraf reserveren vereist is. Het biedt geen andere details dan te zeggen dat ze “binnenkort beschikbaar zullen zijn” op de website van de parken.

De kenmerkende optochten, nachtshows en ontmoetingen van de parken. and-greets met Disney-personages zullen niet onmiddellijk worden hervat. Personages zullen echter door de parken dwalen.

De petitie om Disneyland te luiken, is niet de enige die is gepresenteerd deze week naar Disney.

Een andere petitie werd ondertekend door ten minste 14.000 mensen om het thema van de populaire Splash Mountain log flume ride te veranderen om in plaats daarvan de geanimeerde musical 2009 “The Princess and the Frog” te weerspiegelen , “met de eerste zwarte prinses van de studio, Tiana.

Disneyland en Disney World’s attractie” Splash Mountain “heeft een onschuldig klinkende naam, maar de rit bevat personages en verhaallijnen (inclusief een konijn dat een vos en een beer te slim af is nadat ze hem hebben gemarteld) uit de Jim Crow-film “Song of the South.”

De film uit 1946 is een mix van live-actie en animatie die fea verbeeldt een oude zwarte plantagearbeider genaamd Oom Remus die verhalen vertelt aan een jonge blanke jongen. Groepen waaronder de NAACP protesteerden tegen de eerste release van de film.

De controverse legde uit: Waarom mensen Disney verzoeken om Splash Mountain een ‘Princess and the Frog’-make-over te geven

Bijdragen: Dawn Gilbertson, Carly Mallenbaum, USA VANDAAG

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus: Forschung arbeitet an mehr als 130 potenziellen Impfstoffen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Corona-Hilfe: Kritik an Beschränkung des Pflegebonus auf Altenpflege

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Crowdfunding in Corona-Krise: Helft mir, mir geht es schlechter als den anderen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Coronavirus 'COVID-hallucinaties hebben mijn leven gered': Bijna dood, een coronavirusgeïnduceerd visioen vertelde een vrouw om 911 te bellen

Adrianna Rodriguez USA TODAYPublished 7:15 PM EDT Jul 8, 2020Marilyn Schneider is an executive secretary at Ohio's Cleveland Clinic where she gets her temperature checked several times a day.When the 57-year-old got home from work March 27, an intense chill suddenly overcame her, accompanied by a rising fever. “It felt like something came up behind me and dropped a…