8.3 C
New York
maandag, augustus 3, 2020
Home Algemeen Coronavirus Michael Bidwill, eigenaar van Arizona Cardinals, is uit het ziekenhuis ontslagen...

Coronavirus Michael Bidwill, eigenaar van Arizona Cardinals, is uit het ziekenhuis ontslagen na een positieve COVID-19-test

Coronavirus

Katherine Fitzgerald Republiek Arizona

Gepubliceerd 17:38 uur EDT 12 juli 2020

Eigenaar van Arizona Cardinals Michael Bidwill werd zondag vrijgelaten uit het ziekenhuis van Rhode Island waar hij werd behandeld voor COVID-19.

Bidwill voelde eerder in de week symptomen en testte positief voor het nieuwe coronavirus, zoals voor het eerst gemeld door The Arizona Republic Friday. Na de test werd hij opgenomen in het Newport Hospital om zijn symptomen te controleren.

“Deze week heb ik uit de eerste hand geleerd hoe serieus COVID-19 is”, zei Bidwill in een verklaring aan The Republic. “Mijn enorme waardering voor al degenen die aan het front van deze pandemie zijn, is alleen maar toegenomen, en ik ben vooral de geweldige verpleegsters en doktoren in het Newport (RI) Ziekenhuis dankbaar.

“Ik ben ook overweldigd door de uitstorting van vriendelijkheid uit de Rode Zee, evenals door zoveel vrienden en collega’s in Arizona en het hele land. Ik heb het geluk dat ik deze ervaring achter de rug heb en moedig iedereen ten zeerste aan om de belangrijke maatregelen te blijven nemen om het zelf te vermijden. ” Meer: Naarmate de sport terugkeert, vrezen experts dat competities schaarse COVID-19-testbronnen zullen gebruiken

Bidwill, 55, reisde een paar weken aan de oostkust, nadat hij sinds maart op afstand had gewerkt. Zijn symptomen waren hoofdpijn en koorts. Die symptomen waren verdwenen en hij had verwacht dat hij dit weekend zou worden vrijgelaten, aldus het team.

Tussen de reis langs de oostkust en het werk op afstand is er geen bezorgdheid van het team dat spelers, coaches of staf van het team via Bidwill in contact zijn gekomen met het virus. Kardinalen zullen op 28 juli een trainingskamp openen.

Lees verder

Veel gelezen

Coronavirus Kras die reis van augustus naar Hawaï. De staat heeft zojuist zijn quarantaine verlengd tot 1 september

Dawn Gilbertson USA TODAYPublished 1:38 PM EDT Jul 14, 2020Hawaii delayed its plan to allow out-of-state visitors to return to the vacation hot spot by a month because of an increase in coronavirus cases in the state and on the U.S. mainland.In late June, the governor's office announced that travelers could visit Hawaii beginning Aug. 1, no quarantine…

Spanien: Katalonien verhängt Corona-Ausgangssperre für über 200.000 Menschen

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Servië: Regierung verbietet Menschenansammlungen in Belgrad

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.

Konjunkturprognose: Altmaier rechnet mit Wirtschaftsaufschwung nach dem Sommer

zeit.de mit Werbung Besuchen Sie zeit.de wie gewohnt mit Werbung und Tracking. Details zu Werbe- und Trackingverfahren finden Sie hier.